Ännu en dag

Klockan är halv 10 och jag sover ännu. Jag är en hund som älskar att slappa på en Divan helst hela dagarna.
I dag så vet jag att det blir övning med stort Ö eftersom det inte blev igår. Jag skall ställas ut nu i august och ni skall veta att Matte kämpar som tusan med mej, så att ja skall gå/stå så som hon vill.

I dag blev de öva av, som jag sa men även köttbullesökning i träd, så när jag kom hem var jag både mätt och belåten.
Matte stack iväg på em så jag passade på att vila mej på divanen

Fortsättning från gårdagen...
Ja vi rusade runt och lekt och sedan kom det lite mer hundar, bl a en mycket nära vän till mej som jag sprungit i skogen med mycket. Matte och jag va där i tre timmar iallafall. Det bästa av allt kommer nu!

Där i slutet när det va dax att dra sej hemmåt, kom en mörk skönhet glidande fram i gräset, som LÖPTE. Fattar ni eller....LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPTE! Kan livet bli bättre?
Nu va det tid att rufsa till sej riktigt ordentligt i manen och sedan började kapplöpningen mellan henna och oss två killar.
F-n vad jag fick springa alltså!

Men i denna värld så råder lagar överallt.... så även här. Jag gottade mej lite och nosade så mycket att jag faktiskt tröttnade till slut*s*
Detta var ett bra möte för mej, sa Matte i allafall.... som var nöjd med timmarna i Slottskogen och med min upplevelser för dagen

Någon träning blev det inte tal om!!

En dag från Prins Alberts liv, som dagbok. År 2008 i juli månad


I dag masade jag mej upp till doften av köttbullar vid halv tolv tiden. Jag förstod att Matte vara på språng ut för att träna med mej.
På väg till Slottskogen var det sitt, gå fint and...you name it.....och...inte fick ja markera revir  heller ...inte en enda droppe me kiss fick jag spilla.

Väl i slottis så hamnade vi på ängen där man kan släppa lös alla hundar och där människorna kan utbyta ideer om uppfostran och bekymmer. Kan även tillägga att människorna försöker sätta varandra på plats...Rangordning typ, vem som är bäst!!

ÄNTLIGEN.....kisset flödade och jag läste morgon tidningarna i full färda när två tikar kom springande emot mej i full galopp. Jag rufsade till min creast och ställde upp mej som en Riddare i gräset

Bedömning från min första utställning i Allingsås 27/6-08. Albert kom 3:a

13 månaders grov hane med bra proposioner och helhet
Maskat huvud
Korrekt bett
Mörka ögon
Välansatt hals som kunde varit något längre
Något raka skuldror
Tillräckligt bröstdjup
Bra kors
Välansatt svans
Välvinklad bak
Korrekta tassar
Rör sej bra
Trevligt temperament

Att tillägga från denna utställning är oxå att, Matte var så nervös att hon tappade mej när jag skulle upp för granskning av Domaren på bordet

RSS 2.0